Guntele pilluani

guntele pilluani

Voihkin yhä ja tarjosin pilluani hänen kyrvälleen sääret levällään. Voi taivas, että se tuntui hyvältä! Hän nai minua pitkin nopein vedoin ja tunsin. Älä ujostele - täältä saat pillua, 1,99€ min+pvm. , Homodeitti - tapaa ryhmässä tai kaksin. 1,70€ min+pvm. , GAY- CHAT  ‎ Gay-Suomi · ‎ Amatöörit · ‎ Tekstarit · ‎ Puhelin. Työnsin sormeni märkään pilluun ja aloin työnnellä sormella rytmikkäästi. -Aaah! Helena voihkaisi ja tunsin kuinka pillu alkoi supistella sormeni ympärillä.

Rajut pornovideot trffit

Jonkin ajan kuluttua ollessani saavuttamassa melkein huipun hän lopetti suihinoton ja nousi ylös seisaalleen. Toimitusjohtajan suuri kulli luiskahtaa ulos suustani ja alan vikisemään, kun elämäni ensimmäistä kertaa pilluuni on työntymässä suuri kulli. Huudahdin kivusta, mutta hän ei näyttänyt huomioivan sitä millään tavalla. Anne oli mennyt jo kotiinsa ja jäin kertaamaan uskomattomia tapahtumia. Menimme vielä kylpyhuoneeseen puhdistautumaan ja sen jälkeen lähdin kotiin tuntien itseni oikeaksi pikku nartuksi. Kullini souti pillussa ja käteni vaelsi hänen rinnoilleen kunnes näin pöydällä banaanitertun. Anne voihkaisi kimeästi ja jännittyi kaarelle kuin jousipyssy.

guntele pilluani

Hän raotti pikkuhousujani ja tunnusteli pilluani sormellaan. Yhtäkkiä hän survaisi sormensa sisääni. Hetken aikaa hän pyöritteli sormeaan. Työnsin sormeni märkään pilluun ja aloin työnnellä sormella rytmikkäästi. -Aaah! Helena voihkaisi ja tunsin kuinka pillu alkoi supistella sormeni ympärillä. Olin tiputtanut itseni lattialle kontilleen jalkoväliin ja siirsin pikkupöksyjä pois tieltäni sen verran että pääsin kielelläni pilluun, jossa aloitin hitaan työskentelyn..

Nainen alasti suihkussa pimppi kuvat


Työnsin kieleni syvälle pilluun josta tulin hitaasti huulille josta nousin häpykummin päälle samalla nuollen jokaisen neliömillinkin. Pitkät vaaleat hiukset, kuppikoko oli vaikeasti arvioitavissa, koska hänellä oli löysä villapaita päällään. Helenan huomattua tuijotukseni hän laski katseensa alas. Pikkuinen pillu avautui katseelleni ja tunsin nenässäni ihanaisen naisen tuoksun.

guntele pilluani