Suomipillua hohtokeilaus helsinki

suomipillua hohtokeilaus helsinki

Emme veloita erillistä maksua keilakengistä. KEILAUS klo 30 € / rata / tunti=57 min. HOHTOKEILAUS alkaen klo su-ti 45 € / rata / tunti=57 min. Voit ottaa yhteyden myös tarjouspyyntölomakkeen kautta. Tervetuloa Ruusulan keilahalliin! Helsinki päivä sivun vaakakuva 3. Vapaa-aika · Keilailu · Party Helsinki · Sauna- ja oheistilat · Lapsille · Leikkiluola · Lasten keilailu · Lasten synttärit · Laatuleirit · Yrityksille · Kokouspalvelut..

Megareilu tissit ja perse

Tavoitat meidät puhelimitse parhaiten ma-la klo ja su klo Emme veloita erillistä maksua keilakengistä. Urho Kekkosen katu 1. Höysteenä vielä parhaat valot ja soundit sekä lisäksi puoleensa vetävät tanssikorokkeet. Erityishinnat eivät ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Arena Center Myllypuron hohtokeilaus on uudistunut! Kuukausi- ja sarjakortit Jos olet aktiivinen keilaaja niin edullinen tapa keilata on ostaa kuukausi- tai sarjakortti.

suomipillua hohtokeilaus helsinki

Voit ottaa yhteyden myös tarjouspyyntölomakkeen kautta. Tervetuloa Ruusulan keilahalliin! Helsinki päivä sivun vaakakuva 3. Hohtokeilaus päivittäin alkaen klo Pääset Kampin Keilahalliin Kauppakeskus Kampin 4. kerrokseen arkisin klo 21 jälkeen, la ja su klo 18 jälkeen hisseillä. Olemme laadukas ja lapsiystävällinen keilahalli Helsingin Kalliossa. Hohtokeilaus sopii loistavasti esim. yritystilaisuuksien, pikkujoulujen tai synttäreiden.

suomipillua hohtokeilaus...

Oinas ja jousimies säärikarvojen sheivaus


Keilailu Kampissa ei ole vain urheilua Loistava paikka keilailuharrastukseen ja oiva paikka vaikka turnaukselle.

Karvattomat pillut horoskooppi härkä


Lap­siys­tä­väl­li­nen Lap­sil­le on mah­dol­li­suus saa­da rän­ni­suo­jat eli bump­pe­rit jo­ka ra­dal­le, mit­kä es­tä­vät pal­lon me­non rän­niin ja näin ol­len ta­kaa­vat on­nis­tu­mi­sen ilon. Please upgrade your browser or activate Google Chrome Frame to improve your experience. Esittely Varaa rata Tali Hinnasto Tali Keilailu Biljardi Ravintola Sauna Kokouspalvelut Kilpakeilailu Kesakisa DV8 Challenge Viikkokilpailu. Ruusulan keilahalli on Suomen vanhin edelleen toiminnassa oleva keilahalli. Keilaradoille voidaan ohjelmoida ratavalliautomatiikka perheen pienimmille jolloin rännit poistuvat ja pienimmätkin kokevat onnistumisen elämyksiä. Hyvää jengiä ja hohdokkaita suorituksia, bileitä, elävää kuvaa ja kaupungin menevintä musiikkia.