Vaimo haluaa vierasta eka pano

vaimo haluaa vierasta eka pano

Olen sopinut erään miehen kanssa, että hän iskee vaimoni ja tulee No toivottavasti on edes hyvä pano sille toiselle tyypille! hyvä hyvä itse haluaisin antaa vaimolle samanlaisen lahjan. .. Vieraan P****n nuoleminen on muuten tosi kivaa ja eka kerta uuden kumppanin kanssa jännittävää! Kommentoi. Saanut vierasta tansseissa olon jälkeen useinkin ennen kotiin menoa:) Olen mies ja nähnyt vaimoni ainakin yli viiden miehen pantavana samassa sessiossa. Vaimoni tarvitsee vierasta kyrpää silloin tällöin eli se on kuin huumetta että . Eka kertaa vaimo jäi kiinni vieraisssa käynnistä kun tuli aamuyöstä kotiin vittu Alkoi hitonmoinen pano ja tuli samalla nuoltua kunnolla nussittua vittua. . Ja haluaa uusintaa viikonkuluttua taas kunnolla ja taas ja taas. kyllä  Haluaisin naida vierasta miestä..

Dildo pilluun kun vaimo pettää

Sanoin hänelle, ettei hän mitään häirinnyt. Hän tavallaan nauttii siitä, että saan sitä itseään, mitä hänelta ei fyysisten ominaisuuksien takia voi saada. Ei ole yksi eikä kaksi pariskuntaa joilla tästä lähtee tiet eri suuntiin. Itselläni ja uskon, että Petelläkin vielä olisi intoa riittänyt, mutta annoimme kuitenkin vaimoni jatkaa nukkumista. Vaimo on yleensä ollut se joka on iskenyt sopivan miehen. Mielessä kävi, että mitäköhän siitä ikkunasta oli näkynyt tuolle vieraalle, joka oli tullut ovellemme.

vaimo haluaa vierasta eka pano

Jos sinä olet minun oma 33v vaimoni, niin yhä olen sitä mieltä että sinä olet . Ilmeisesti oot vielä seksikäs pakkaus kun miehesi haluaa vieraan naivan sua. . On meillä ollut sellaistakin puhetta, että menisin eka kerralla ihan .. Menin olohuoneeseen häiritsemästä,tuntui että pano kesti ikuisuuden. Saanut vierasta tansseissa olon jälkeen useinkin ennen kotiin menoa:) Olen mies ja nähnyt vaimoni ainakin yli viiden miehen pantavana samassa sessiossa. Vaimoni tarvitsee vierasta kyrpää silloin tällöin eli se on kuin huumetta että . Eka kertaa vaimo jäi kiinni vieraisssa käynnistä kun tuli aamuyöstä kotiin vittu Alkoi hitonmoinen pano ja tuli samalla nuoltua kunnolla nussittua vittua. . Ja haluaa uusintaa viikonkuluttua taas kunnolla ja taas ja taas. kyllä  Haluaisin naida vierasta miestä.. vaimo haluaa vierasta...


NAISTEN POJAT TREENAA

Sinkkuelämää boksi moninkertainen orgasmi


Hetken päästä vedin kyrpäni ulos vaimoni suusta ja spermaa valahti hänen suupielistään. Pidämme ryhmäseksistä ja doggingista. Vaimolle ekaa kertaa vierasta: Sitten palasin hiljaa takaisin vessaan ja olin avaavani vessan oven niin, että he kuulisivat minun tuloni. Päävalikko Raskaus Vauvakuume Ovulaatiolaskuri Raskauslaskuri Raskausviikot Synnytys Synnytystarinat Nimet Nimipäiväkone Tilaa odottajan uutiskije Vanhemmuus Arki Kasvatus Koti ja DIY Parisuhde Perhesuhteet Ruoka Tarinat Terveys Vapaa-aika Vauva ja taapero Hankinnat Apua Vauva itkee Imetys Uniongelmat Uhmaikä Teini-ikä Jaksaminen Erityisyys Blogit Havaintoja parisuhteesta Mirvan menomatkat Puhu muru Tiitukatriina Blogiyhteisö Blogiyhteisön säännöt Osallistu Keskustelu. Tagit anaaliseksi creampie Kaverin vaimoa Kiimainen vaimo Kimmakivaa kolmisin Lateksi Lateksi asu persepano PVC asu spermat pilluun spermat suuhun Vierasta kyrpää. Kondomi pilaa koko nautinnon.

Seksiseuraa kouvola seksikuva


Nyt naiset kommentia haluaisitteko että miehenne olisi aisankannattaja ja teillä olisi oikeus vieraaseen kyrpään. Pyörä oli nyt …. Social links Facebook Instagram RSS Twitter Uutiskirje. Kondomia ei käytetty ja siksi olin jokusen viikon tulisilla hiilillä tuon jälkeen. Pete sanoi jättäneensä jotain talon nurkalle ja lähti käymään siellä nopeasti. Olimme jo aika humalassa. Vaimoni nautinnollisesta ääntelystä päätellen hän todella nautti siitä.